Special Theo Huizinga: 't Is Mooi Geweest

47:364 jaar geleden
Documentaire over het laatste jaar van club-icoon Theo Huizinga in zijn functie als teammanager van FC Groningen.

Gerelateerd

Fox Sports Doc: De rentree in Europa
Achtergrond
Eerste elftalDocu'sHistorie

Fox Sports Doc: De rentree in Europa

Dit seizoen maakt FC Groningen-tv vier documentaires voor Fox Sports. De eerste van dit seizoen gaat over de terugkeer van FC Groningen in Europa. Helaas bleef het bij één ronde tegen het Schotse Aberdeen. FC Groningen-tv volgde de twee duels van nabij en keek tevens terug naar eerdere Europese ontmoetingen van FC Groningen.
55:484 jaar geleden
Special: de succesvolle play-offs van FC Groningen in 2014
Achtergrond
Eerste elftalDocu'sHistorie

Special: de succesvolle play-offs van FC Groningen in 2014

Emiel Venema en Jos Schoenmaker van FC Groningen-tv kijken in de special met trainer Erwin van de Looi terug op het seizoen 2013/2014 en de daarop volgende play-offs om Europees voetbal. Tijdens de play-offs werd er een camera gericht op de bank van FC Groningen en werden alle handelingen en reacties van de technische staf geregistreerd. Daarnaast was FCG TV bij het feest in de kleedkamer na de 3-0 overwinning op AZ, ging FCG TV mee in de bus op weg naar de huldiging op de Grote Markt en stond FCG TV op het bordes tijdens de huldiging. Het leverde uniek beeldmateriaal op. Geniet nog een keer van een prachtig seizoen met schitterende doelpunten van Richairo Zivkovic, Filip Kostic, Tjaronn Chery, Nick van der Velden en Michael de Leeuw en zie hoe een sterk slot van de competitie historische play-offs voor FC Groningen opleverde met een prachtig feest.
45:044 jaar geleden
Fox Sports Doc: Onder de Spaanse Zon
Achtergrond
Eerste elftalDocu's

Fox Sports Doc: Onder de Spaanse Zon

De FOX Sports Doc gaat over het trainingskamp van FC Groningen afgelopen januari in het Spaanse Oliva en heeft als titel: ‘Trainingskamp onder de Spaanse zon’. In de docu van bijna 55 minuten wordt de Trots van het Noorden een week lang van nabij gevolgd door de programmamakers Emiel Venema en Jos Schoenmaker tijdens de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Prijs FC Groningen is dit seizoen nog volop in de race voor wat betreft het behalen van ‘een prijs’. De ploeg van trainer Erwin van de Looi doet mee om de plekken, die recht geven op deelname aan de play-offs met als inzet Europees voetbal en speelt op 3 mei de finale om de KNVB-beker tegen PEC Zwolle. Mocht dit seizoen succesvol eindigen, dan is de basis hiervoor wellicht gelegd tijdens het trainingskamp in het Spaanse Oliva. Van dichtbij In de FOX Sports Doc is van dichtbij te zien wat er tijdens een week trainingskamp allemaal gebeurt. Want er is meer dan alleen maar trainen. Zo worden de trainers Erwin van de Looi en Dick Lukkien van nabij gevolgd tijdens de oefenwedstrijd tegen KAA Gent uit België. Daarnaast komt materiaalverzorger Bert de Voogd in actie als cameraman, tijdens een bezoek van de selectie aan de Spaanse topwedstrijd Valencia – Real Madrid, en tonen Rasmus Lindgren, Michael de Leeuw en Maikel Kieftenbeld in Spanje hun liefde voor American Football. Maar natuurlijk staat verder alles in het teken van de voorbereiding op het vervolg van de competitie van het seizoen 2014/2015.
54:016 jaar geleden
Ritsu Doan: 'Ik heb bij een geweldige club kunnen spelen'
Achtergrond
Eerste elftal

Ritsu Doan: 'Ik heb bij een geweldige club kunnen spelen'

Vanochtend werd officieel bekend dat Ritsu Doan de overstap heeft gemaakt van FC Groningen naar PSV. In FCG TV kijkt Doan terug op de twee seizoenen bij FC Groningen en vertelt technisch directeur Mark-Jan Fledderus hoe de transfer tot stand kwam.
03:442 jaar geleden