Samenvatting AZ - FC Groningen 2-2 (2014-2015)

05:524 jaar geleden
Opstelling FC Groningen Padt; Hateboer, Botteghin, Kappelhof, Van Nieff; Antonia, Hiariej, Kieftenbeld, Chery; De Leeuw, Hoesen (74' Mahi). Rest bank: Van der Vlag, Baas, Bijl, Lindgren, Islamovic, Hagenauw. Opstelling AZ Rochet; Johansson, Gouweleeuw, Hoedt, Poulsen; Gudelj, Elm (74' Haps), Ortiz; Rosheuvel (60' Hupperts), Mühren, Haye (60' Souza). Rest bank: De Winter, Wuytens, Luckassen, Gyasi. Toeschouwers: 15.019 Score: 10' De Leeuw (Chery) 0-1; 52' Hoesen (Antonia) 0-2, 59' Rosheuvel (rebound) 1-2, 83' Gudelj (vrije trap) 2-2. Bijzonderheid: 59' Padt stopt strafschop van Gudelj Scheidsrechter: Van Boekel

Nieuwonlangs toegevoegdToon meer

Trainingskamp voor jeugdteams in Appelscha
Onder 15
Opleiding

Trainingskamp voor jeugdteams in Appelscha

De oudste jeugdteams van FC Groningen zijn in de maand augustus op trainingskamp geweest in Appelscha. De organisatie lag in handen van de Jongens van Outdoor. Zij hadden een variërend programma voor de jeugdspelers. Zo werden er angsten overwonnen, teamopdrachten uitgevoerd, maar moest er ook zelf gekookt worden. Bekijk hier een compilatie van de activiteiten van onder-19, onder-17 en onder-15.
02:35
Samenvatting AZ - FC Groningen 0-0
Samenvattingen
SamenvattingenEerste elftal

Samenvatting AZ - FC Groningen 0-0

FC Groningen hield zondagmiddag een punt over aan een boeiend voetbalgevecht op bezoek bij AZ. Er werd niet gescoord, 0-0. De wedstrijd tegen de Alkmaarders werd in Den Haag gespeeld waar de FC werd gesteund door een uitverkocht uitvak. Bart van Hintum maakte zijn debuut voor de Trots van het Noorden.
11:36
Danny Buijs: 'Wij hebben goede dingen laten zien'
Achtergrond
Eerste elftal

Danny Buijs: 'Wij hebben goede dingen laten zien'

FC Groningen heeft zondag een punt meegenomen uit Den Haag. Trainer Danny Buijs zag dat zijn ploeg goed voor de dag kwam tegen AZ. ‘Wij hebben goede dingen laten zien’, vertelt Buijs. Door het gelijkspel staat de Trots van het Noorden op plek tien op de ranglijst.
02:32
Van Hintum: 'De support was perfect'
Reacties
Eerste elftal

Van Hintum: 'De support was perfect'

Bart van Hintum debuteerde zondagmiddag voor FC Groningen in de uitwedstrijd tegen AZ. De verdediger stond centraal in de achterhoede als de vervanger van de geschorste Mike te Wierik. Vanwege het ontbreken van Ritsu Doan, nam Van Hintum ook de aanvoerdersband over. Hij genoot van de support die zijn ploeg van de vele meegereisde fans ontving.
02:03