'Acteur' Robben voor commercial terug in Bedum, deel 1

06:464 jaar geleden
Deze week is het de week van het alfabetisme. Gedurende deze week wordt de aandacht gevestigd op het feit dat ruim een miljoen Nederlanders laaggeletterd zijn. De Stichting Lezen en Schrijven heeft in samenwerking met FC Groningen in de Maatschappij een 'promo' gemaakt met steraanvaller Arjen Robben waarin hij de leerlingen van zijn oude school de Togtemaarschool vraagt om mee te doen aan het schrijven van een boek over hem. FCG TV nam een kijkje achter de schermen bij het opnemen van de pro

Gerelateerd

Padt: 'Dit hadden we niet durven dromen'
Achtergrond
Maatschappelijk

Padt: 'Dit hadden we niet durven dromen'

Afgelopen zondag liep Sergio Padt de 4Mijl van Groningen voor Kids United. De doelman is ambassadeur van het goede doel.
04:004 jaar geleden
FC Groningen - FC Utrecht in teken van aardbevingen
Achtergrond
Eerste elftalMaatschappelijkSupporters

FC Groningen - FC Utrecht in teken van aardbevingen

De thuiswedstrijd van FC Groningen tegen FC Utrecht staat komende zaterdag volledig in het teken van de aandacht voor het aardbevingsgebied in Noord-Nederland. De Trots van het Noorden steunt hiermee het opgezette initiatief van Freek de Jonge, die oproept de petitie ‘Laat Groningen niet zakken!’ te tekenen.
02:284 jaar geleden
'Acteur' Robben voor commercial terug in Bedum, deel 2
Achtergrond
Maatschappelijk

'Acteur' Robben voor commercial terug in Bedum, deel 2

Deze week is het de week van het alfabetisme. In het kader van deze week organiseren stichting FC Groningen in de Maatschappij en stichting Lezen en Schrijven een schrijfactie waarin twaalf basisscholen uit de provincie Groningen een boek gaan schrijven over hoe steraanvaller en oud-FC Groningen speler Arjen Robben opnieuw de Champions League wint. Voor deze actie nam Robben een commercial op in Bedum. FCG TV was aanwezig bij de opnames op de Togtemaarschool en toont vanavond deel twee van de making off van de promo.
05:274 jaar geleden
Michael de Leeuw assisteert bij VV Haren D1
Achtergrond
Eerste elftalMaatschappelijk

Michael de Leeuw assisteert bij VV Haren D1

Michael de Leeuw was deze week actief als assistent-trainer van de D1 van VV Haren. Hij werd hiervoor gevraagd door Jeroen die namens de NOVO werkzaam is in Euroborg. Jeroen is al een paar jaar assistent bij diverse jeugdteams van VV Haren en had een wens: dat De Leeuw hem een keer kwam assisteren. Deze week kwam die wens uit.
02:467 jaar geleden