Jeugdinternational Hampus Finndell tekent contract met FC Groningen

02:584 jaar geleden
Afgelopen dinsdag tekende de 15-jarige Zweedse jeugdinternational Hampus Finndell een contract met FC Groningen. De aanvallend ingestelde middenvelder maakt komende zomer de overstap van IF Brommapojkarna naar de opleiding van FC Groningen. FCG TV was bij de contractondertekening en maakte alvast kennis met de jonge Zweed.

Gerelateerd

De Koe en Van Kaam tekenen voor twee jaar
Onder 19
Opleiding

De Koe en Van Kaam tekenen voor twee jaar

Milan de Koe en Joël van Kaam hebben woensdagmiddag in het TopsportZorgCentrum hun handtekening gezet onder een overeenkomst voor de duur van twee seizoenen. De beide 17-jarige spelers maken dit seizoen deel uit van de selectie van FC Groningen onder-19.
02:5714 maanden geleden
Leonel Miguel Strijder van het Jaar 2018/2019
Onder 19
Opleiding

Leonel Miguel Strijder van het Jaar 2018/2019

Leonel Miguel is donderdag verkozen tot Strijder van het Jaar 2018/2019. Daarmee is Leonel de opvolger van Ludovit Reis en Tom van de Looi. De verdediger krijgt de prijs vanwege zijn prestaties gedurende het seizoen. De 18-jarige Miguel krijgt deze weken tijdens de voorbereiding de kans van trainer Danny Buijs om zich te laten zien. Hij doet de hele voorbereiding mee met de eerste selectie.
01:5815 maanden geleden
Onder-19 maakt zich op voor bekerfinale
Onder 19
Opleiding

Onder-19 maakt zich op voor bekerfinale

Het wordt een bijzondere en druk bezochte wedstrijd, vanavond in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Minimaal 4.000 toeschouwers zullen de KNVB-bekerfinale bijwonen tussen FC Groningen onder-19 en Ajax onder-19. De kassa’s en het stadion openen om 17.00 uur. De wedstrijd begint om 18.00 uur. Met trainer/coach/manager Marcel van Buuren van FC Groningen blikken we vooruit op het duel.
02:3916 maanden geleden
Vrienden Balk en Miguel samen voor het eerst mee op trainingskamp
Onder 19
Eerste elftalOpleiding

Vrienden Balk en Miguel samen voor het eerst mee op trainingskamp

Samen kwamen ze op jonge leeftijd over van V.V. Zuidhorn. Remco Balk en Leonel Miguel spelen inmiddels al jaren samen in de opleiding van FC Groningen en hun ontwikkeling loopt gelijkmatig. Ze zijn nog maar 17, maar werden allebei door trainer Danny Buijs meegevraagd voor het trainingskamp in Duitsland met de eerste selectie.
02:2620 maanden geleden