Populair deze maand

Reacties
Eerste elftal

Sierhuis: 'We hebben gedomineerd'

FC Groningen heeft vanavond in het Hitachi Capital Mobility Stadion met 3-0 gewonnen van Heracles Almelo. Samir Memisevic opende de score vanaf de strafschopstip: 1-0. Dat was ook de ruststand. In de tweede helft scoorde Thomas Bruns 2-0 en 3-0.
01:48
Persconferentie
Eerste elftalSupporters

Kijk terug: presentatie Wouter Gudde

De nieuwe algemeen directeur Wouter Gudde is zojuist gepresenteerd. Hij is vanaf volgend seizoen de opvolger van Hans Nijland.
27:01
Samenvattingen
SamenvattingenEerste elftal

Hoogtepunten oefenduel PEC Zwolle - FC Groningen

FC Groningen heeft dinsdagmiddag met 1-2 gewonnen van PEC Zwolle. In het MAC3Park Stadion in Zwolle was Mo El Hankouri de matchwinner met twee treffers.
01:36
Reacties
Eerste elftal

Sierhuis: 'Dit voelt heel goed'

Payt Man of the Match Kaj Sierhuis na afloop van FC Groningen - Feyenoord (1-0).
02:45
Voorbeschouwing
Eerste elftal

Absalem en Bruns verheugen zich op confrontatie met PSV

Amir Absalem lijkt de vervanger te gaan worden van de geschorste Deyovaisio Zeefuik. De vleugelverdediger speelde vorig seizoen ook in het Philips Stadion tegen PSV. 'Ik verheug me enorm op deze wedstrijd', vertelt Absalem. Ook goudhaantje van vorige week, Thomas Bruns, kijkt uit naar de confrontatie in Eindhoven.
01:32
Voorbeschouwing
Eerste elftal

Padt: 'Ik kijk liever naar boven'

Sergio Padt speelt met FC Groningen zondag in het Hitachi Capital Mobility Stadion tegen Vitesse. De doelman wil graag met de Trots van het Noorden omhoog kijken op de ranglijst. Na twee overwinningen uit drie wedstrijden na de winterstop wil Padt de goede reeks voortzetten. 'Ik kijk liever naar boven.'
02:12
Reacties
Eerste elftal

Buijs: 'Niet gaan zweven, aan mij de taak om dat te voorkomen'

FC Groningen heeft vanavond in het Hitachi Capital Mobility Stadion met 3-0 gewonnen van Heracles Almelo. Samir Memisevic opende de score vanaf de strafschopstip: 1-0. Dat was ook de ruststand. In de tweede helft scoorde Thomas Bruns 2-0 en 3-0 en kreeg de Payt Man of the Match tenslotte ook nog een publiekswissel.
02:08
Voorbeschouwing
Eerste elftal

Buijs ziet twee opties voor geschorste Zeefuik

FC Groningen speelt morgen –zaterdag 26 januari– om 19.45 uur in Eindhoven de uitwedstrijd tegen PSV. Trainer Danny Buijs zag vrijdagochtend op het wekelijkse perspraatje twee opties om de positie van de geschorste Deyovaisio Zeefuik als rechtsback in te vullen: aanvoerder Mike te Wierik of Amir Absalem. Voor de rest kan de winnende basiself van Heracles-thuis intact blijven.
02:06
Achtergrond
Eerste elftal

Teamuitje: Padel en Padbol in Indoor Sports Centre

Donderdagmiddag stond er een alternatieve training op het programma. In het Indoor Sports Centre werd er Padbol en Padel gespeeld.
00:56
Reacties
Eerste elftal

Buijs: 'We willen zo snel mogelijk meer wedstrijden winnen'

FC Groningen heeft ook de derde thuiswedstrijd van 2019 in winst omgezet. Na Heracles Almelo en Vitesse werd zondagmiddag Feyenoord verslagen in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Sven van Beek was de ongewilde matchwinner. Hij werkte de bal na een klein halfuur in eigen doel. FC Groningen staat na 22 wedstrijden met 27 punten op de negende plaats van de ranglijst in de Eredivisie.
01:36
Reacties
Eerste elftal

Buijs: 'PSV laat ons leven en dan ben er dichtbij'

FC Groningen heeft zaterdagavond in het Philips Stadion met 2-1 verloren van koploper PSV. De eerste twee goals kwamen op naam van Hirving Lozano namens de thuisclub. Tien minuten voor de pauze bepaalde Ludovit Reis de rust- en eindstand op 2-1.
01:53
Voorbeschouwing
Eerste elftal

Mahi blijft en El Hankouri ontmoet oud-ploeggenoten tegen Feyenoord

Mimoun Mahi blijft tot het einde van dit seizoen bij FC Groningen. Dat vertelt de aanvaller. Tegen Vitesse ontbrak Mahi vanwege ziekte, maar ook waren er geruchten over een transfer naar FC Zürich. Inmiddels is de aanvaller weer fit en zegt hij te blijven in Groningen. Voor Mo El Hankouri is de ontmoeting van zondag tegen Feyenoord bijzonder, omdat hij een maand geleden nog deel uit maakte van de Rotterdamse selectie.
02:04