Ajdin Hrustic: 'Ik hoop de ploeg terug te betalen'

03:133 maanden geleden
Vanavond speelt FC Groningen om 20.00 uur de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Tegenstander is Willem II. Vorig seizoen verloor FC Groningen de thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Tilburg met 0-1. Het duel liep voor Ajdin Hrustic uit op een dubbele teleurstelling want hij moest er halfweg de eerste helft af met twee gele kaarten. FCG TV kijkt met hem terug naar die wedstrijd en vraagt hem wat er sindsdien is veranderd aan zijn spel. Daarnaast gaat het over de voorbereiding die hij voor een deel miste door een blessure en over het duel van vanavond.

Related

Reis en Mahi klaar voor Derby van het Noorden

Ludovit Reis en Mimoun Mahi kijken vooruit naar het treffen met SC Heerenveen. Zondag staat de Derby van het Noorden op het programma. Voor Ludovit Reis wordt het zijn eerste derby. Mimoun Mahi heeft al zeven derby's gespeeld voor FC Groningen, waarin hij drie keer scoorde.
02:18

Buijs beschikt over fitte selectie in Derby van het Noorden

FC Groningen treedt zondagmiddag 11 november in het Hitachi Capital Mobility Stadion naar verwachting in dezelfde basisopstelling aan als vorige week vrijdag in de uitwedstrijd tegen Excelsior. Trainer Danny Buijs heeft voor het duel met sc Heerenveen voor het eerst dit seizoen zijn gehele selectie beschikbaar. De ‘Derby van het Noorden’ begint om 12.15 uur.
02:49

Herstelde Mahi is extra gretig na griep

FC Groningen speelt morgenavond (vrijdag 2 november) in het Van Donge en De Roo Stadion tegen Excelsior. De competitiewedstrijd in de elfde speelronde van de Eredivisie begint om 20.00 uur. Trainer Danny Buijs van FC Groningen blikt vooruit op het duel in Rotterdam, waarin hij kan starten met het spitsenkoppel Mateo Cassierra en Mimoun Mahi.
02:30

Buijs en Zeefuik kijk vooruit naar duel tegen PSV

FC Groningen speelt zaterdagavond om 19.45 uur tegen koploper PSV in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Trainer Danny Buijs kan wellicht niet beschikken over Mimoun Mahi. Deyovaisio Zeefuik denkt dat zijn team fel moet beginnen, mede omdat tegenstander PSV woensdag nog in de Champions League heeft gespeeld.
01:42