Björn houdt zijn spreekbeurt over de opleiding van FC Groningen

02:029 maanden geleden
Jeugdspeler Björn de Grijs speelt bij FC Groningen onder-12. Hij deed zijn spreekbeurt over de opleiding van FC Groningen. Zijn hele klas kwam naar Corpus den Hoorn.

Related

Regionale voetbalscholen FC Groningen weer van start

Regionale voetbalscholen FC Groningen weer van start

Op woensdag 5 september organiseerde FC Groningen een informatie bijeenkomst voor de ouders van alle deelnemende kinderen. In het eerste gedeelte vertelde Technisch Coördinator Byron Bakker o.a. over de doelstelling van de RVBS en gaf hij inzicht in de jaarplanning voor het komende seizoen. In de pauze konden ouders vervolgens kennismaken met de trainers van elke locatie. Tot slot stond er een forum op het programma dat onder leiding stond van Emiel Venema. De gasten Teun Jakobs (coördinator voetbal technische zaken KNVB), Peter Jeltema (Hoofd opleiding FC Groningen), Wouter Frencken (Sportwetenschapper FC Groningen) en Thomas Waanders (Topsport begeleider FC Groningen) gingen elk vanuit hun eigen expertise in gesprek over het thema 'F en E pupillen in het huidige voetballandschap'. FC Groningen TV Maakte een reportage.
02:21
Twin Games: actie en spektakel voor onder-12

Twin Games: actie en spektakel voor onder-12

FC Groningen onder-12 doet dit seizoen mee aan Twin Games. In deze competitievorm wordt er niet 11 tegen 11 gespeeld, maar 8 tegen 8 op twee velden. Hierdoor spelen 16 jeugdspelers tegelijk tegen 16 spelers van Vitesse. Een reportage.
02:05
Stadionspel voor jeugdspelers FC Groningen

Stadionspel voor jeugdspelers FC Groningen

De spelers en begeleiding van FC Groningen onder 12, 13 en 15 deden mee aan een stadionspel om de medewerkers van FC Groningen te leren kennen.
02:20
Even voorstellen: Luka Prljic

Even voorstellen: Luka Prljic

Jeugdspeler Luka Prljic speelde afgelopen woensdag voor het eerst mee met het eerste elftal, in het oefenduel tegen De Graafschap
02:19