Samenvatting Heracles - FC Groningen 2-1

05:2610 maanden geleden
FC Groningen is er zaterdagavond in Almelo niet in geslaagd de eerste punten op vreemde bodem te pakken en verloor met 2-1 van Heracles. Lars Veldwijk was vlak voor rust de maker van de enige FC-treffer. Hij benutte een strafschop wegens hands. In de 82ste minuut benutte Heracles Almelo ook een strafschop. Het was de winnende goal.

Related

Ajax - FC Groningen (3-0)

Ajax - FC Groningen (3-0)

FC Groningen heeft zaterdagavond in de Johan Cruijff ArenA met 3-0 verloren van Ajax. Bij rust was de stand 1-0. Klaas-Jan Huntelaar maakte twee treffers. De derde was van oud-FC’er Dusan Tadic. FC Groningen staat na vijf duels met drie punten op de voorlaatste plaats in de Eredivisie.
12:08
Samenvatting FC Groningen - PEC Zwolle 0-1

Samenvatting FC Groningen - PEC Zwolle 0-1

FC Groningen heeft zondagmiddag in het Hitachi Capital Mobility Stadion met 0-1 verloren van PEC Zwolle. Bij rust was de stand nog 0-0. Vito van Crooy was na ruim een uur de maker van de enige goal. Jannik Pohl maakte zijn debuut in de Eredivisie. FC Groningen staat na vier speelronden nu voorlaatste met drie punten. Op zaterdag 15 september is de volgende wedstrijd, uit tegen Ajax in de Johan Cruijff ArenA.
14:22
Samenvatting De Graafschap - FC Groningen 0-1

Samenvatting De Graafschap - FC Groningen 0-1

FC Groningen heeft de eerste punten van het seizoen binnen. De Trots van het Noorden won het uitduel tegen De Graafschap met 0-1. Michael Breij maakte op slag van rust via een schitterende kopbal de enige treffer van de wedstrijd. Zo zorgde de basisdebutant voor een mooi feest in het volle uitvak.
12:00
Samenvatting FC Groningen - Willem II

Samenvatting FC Groningen - Willem II

FC Groningen heeft vrijdagavond in het Hitachi Capital Mobility Stadion met 1-0 verloren van Willem II. Het enige doelpunt werd een kwartier voor rust gemaakt door Daniel Crowley. In het resterende uur kwam geen van beide ploegen tot scoren. Na twee gespeelde wedstrijden staat FC Groningen nu puntloos onderaan de ranglijst van de Eredivisie.
11:30