Populair deze maand

Achtergrond
Eerste elftal

Nieuwe spelers bij FC Groningen

Even voorstellen: Thomas Bruns, Iliass Bel Hassani en Kaj Sierhuis
03:43
Achtergrond
Eerste elftal

Nijland en Jans over komst Itakura

Bekijk hier de reacties van Hans Nijland en Ron Jans over de komst van een nieuwe Japanse speler. Ko Itakura wordt voor anderhalf seizoen gehuurd van Manchester City.
03:05
Samenvattingen
Samenvattingen

Samenvatting 1. FC Köln - FC Groningen

FC Groningen heeft dinsdagavond een oefenduel in Keulen met 3-1 verloren van 1.FC Köln. FC Groningen nam voor de pauze de leiding door een treffer van Thomas Bruns. In de tweede helft stonden tien andere veldspelers in de Groningse ploeg en scoorden de Duitsers driemaal. De drie nieuwelingen Thomas Bruns, Iliass Bel Hassani en Kaj Sierhuis maakten hun officieuze debuut bij de Trots van het Noorden.
05:34
Achtergrond
Eerste elftal

Welkom Ko Itakura!

FC Groningen heeft op hoofdlijnen met Manchester City een akkoord bereikt over de huur van Ko Itakura. De Japanner, die eind deze maand 22 jaar wordt, komt morgen (dinsdag 15 januari) naar Nederland om zijn transfer definitief te maken. Dat heeft algemeen directeur Hans Nijland vanavond bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Trots van het Noorden.
00:15
Reacties
Eerste elftal

Sierhuis: 'We hebben gedomineerd'

FC Groningen heeft vanavond in het Hitachi Capital Mobility Stadion met 3-0 gewonnen van Heracles Almelo. Samir Memisevic opende de score vanaf de strafschopstip: 1-0. Dat was ook de ruststand. In de tweede helft scoorde Thomas Bruns 2-0 en 3-0.
01:48
Onder 19
Eerste elftalOpleiding

Vrienden Balk en Miguel samen voor het eerst mee op trainingskamp

Samen kwamen ze op jonge leeftijd over van V.V. Zuidhorn. Remco Balk en Leonel Miguel spelen inmiddels al jaren samen in de opleiding van FC Groningen en hun ontwikkeling loopt gelijkmatig. Ze zijn nog maar 17, maar werden allebei door trainer Danny Buijs meegevraagd voor het trainingskamp in Duitsland met de eerste selectie.
02:26
Achtergrond
Eerste elftal

Fijne feestdagen!

In verband met de feestdagen zijn de kantoren van FC Groningen vanaf maandag 24 december tot woensdag 2 januari 2019 gesloten. Raad van Commissarissen, directie, management, medewerkers en vrijwilligers van FC Groningen wensen iedereen hele fijne feestdagen!
03:22
Reacties
Eerste elftal

Itakura: 'Doan heeft mij alles verteld'

FC Groningen heeft woensdagmiddag in de Skylounge Groningen Airport Eelde drie aanwinsten gepresenteerd. De Japanse middenvelder Ko Itakura wordt gehuurd van Manchester City, aanvaller Mo El Hankouri komt over van Feyenoord en centrumspits Paul Gladon komt de Trots van het Noorden versterken nadat hij eerder deze week zijn contract bij Wolverhampton Wanderers liet ontbinden.
01:02
Reacties
Eerste elftal

Buijs: 'Dit kan niet in de Eredivisie'

FC Groningen heeft zaterdagavond in Sittard met 0-0 gelijkgespeeld tegen Fortuna Sittard. De Trots van het Noorden speelde de gehele tweede helft met één man meer na een rode kaart voor middenvelder Jorrit Smeets van de Limburger. Bekijk hier de reactie van trainer Danny Buijs.
02:40
Reacties
Eerste elftal

El Hankouri: 'Warme club met fanatieke supporters'

Mo El Hankouri komt over van Feyenoord. De 21-jarige Marokkaanse aanvaller wordt formeel voor de rest van het seizoen 2018/2019 gehuurd van de Rotterdammers en is daarna transfervrij. FC Groningen heeft El Hankouri vanaf die periode voor de duur van twee seizoenen vastgelegd. El Hankouri komt uit de opleiding van Feyenoord. De linksbenige aanvaller behoorde voor de winterstop steevast tot de wedstrijdselectie van de Rotterdammers, maar moest genoegen nemen met vijf invalbeurten in de Eredivisie.
01:50
Reacties
Eerste elftal

Gladon wil belangrijk zijn voor FC Groningen

Paul Gladon is woensdag toegevoegd aan de selectie van FC Groningen. Bekijk hier het interview met de 26-jarige spits.
02:29
Persconferentie
Eerste elftal

Presentatie Itakura, El Hankouri en Gladon

Kijk de perspresentatie hier terug.
36:45