Populair deze maand

Reacties
Eerste elftal

Sierhuis: 'We hebben gedomineerd'

FC Groningen heeft vanavond in het Hitachi Capital Mobility Stadion met 3-0 gewonnen van Heracles Almelo. Samir Memisevic opende de score vanaf de strafschopstip: 1-0. Dat was ook de ruststand. In de tweede helft scoorde Thomas Bruns 2-0 en 3-0.
01:48
Persconferentie
Eerste elftalSupporters

Kijk terug: presentatie Wouter Gudde

De nieuwe algemeen directeur Wouter Gudde is zojuist gepresenteerd. Hij is vanaf volgend seizoen de opvolger van Hans Nijland.
27:01
Samenvattingen
SamenvattingenEerste elftal

Hoogtepunten oefenduel PEC Zwolle - FC Groningen

FC Groningen heeft dinsdagmiddag met 1-2 gewonnen van PEC Zwolle. In het MAC3Park Stadion in Zwolle was Mo El Hankouri de matchwinner met twee treffers.
01:36
Reacties
Eerste elftal

Itakura: 'Doan heeft mij alles verteld'

FC Groningen heeft woensdagmiddag in de Skylounge Groningen Airport Eelde drie aanwinsten gepresenteerd. De Japanse middenvelder Ko Itakura wordt gehuurd van Manchester City, aanvaller Mo El Hankouri komt over van Feyenoord en centrumspits Paul Gladon komt de Trots van het Noorden versterken nadat hij eerder deze week zijn contract bij Wolverhampton Wanderers liet ontbinden.
01:02
Reacties
Eerste elftal

El Hankouri: 'Warme club met fanatieke supporters'

Mo El Hankouri komt over van Feyenoord. De 21-jarige Marokkaanse aanvaller wordt formeel voor de rest van het seizoen 2018/2019 gehuurd van de Rotterdammers en is daarna transfervrij. FC Groningen heeft El Hankouri vanaf die periode voor de duur van twee seizoenen vastgelegd. El Hankouri komt uit de opleiding van Feyenoord. De linksbenige aanvaller behoorde voor de winterstop steevast tot de wedstrijdselectie van de Rotterdammers, maar moest genoegen nemen met vijf invalbeurten in de Eredivisie.
01:50
Reacties
Eerste elftal

Gladon wil belangrijk zijn voor FC Groningen

Paul Gladon is woensdag toegevoegd aan de selectie van FC Groningen. Bekijk hier het interview met de 26-jarige spits.
02:29
Achtergrond
Eerste elftal

Nijland en Jans over komst Itakura

Bekijk hier de reacties van Hans Nijland en Ron Jans over de komst van een nieuwe Japanse speler. Ko Itakura wordt voor anderhalf seizoen gehuurd van Manchester City.
03:05
Persconferentie
Eerste elftal

Presentatie Itakura, El Hankouri en Gladon

Kijk de perspresentatie hier terug.
36:45
Voorbeschouwing
Eerste elftal

Buijs: 'Nieuwsgierig hoe wij er voor staan'

FC Groningen speelt aanstaande zaterdag, 19 januari, de eerste thuiswedstrijd van het jaar. Heracles Almelo is in het Hitachi Capital Mobility Stadion de tegenstander.
01:38
Voorbeschouwing
Eerste elftal

Absalem en Bruns verheugen zich op confrontatie met PSV

Amir Absalem lijkt de vervanger te gaan worden van de geschorste Deyovaisio Zeefuik. De vleugelverdediger speelde vorig seizoen ook in het Philips Stadion tegen PSV. 'Ik verheug me enorm op deze wedstrijd', vertelt Absalem. Ook goudhaantje van vorige week, Thomas Bruns, kijkt uit naar de confrontatie in Eindhoven.
01:32
Voorbeschouwing
Eerste elftal

Padt: 'Ik kijk liever naar boven'

Sergio Padt speelt met FC Groningen zondag in het Hitachi Capital Mobility Stadion tegen Vitesse. De doelman wil graag met de Trots van het Noorden omhoog kijken op de ranglijst. Na twee overwinningen uit drie wedstrijden na de winterstop wil Padt de goede reeks voortzetten. 'Ik kijk liever naar boven.'
02:12
Reacties
Eerste elftal

Buijs: 'Niet gaan zweven, aan mij de taak om dat te voorkomen'

FC Groningen heeft vanavond in het Hitachi Capital Mobility Stadion met 3-0 gewonnen van Heracles Almelo. Samir Memisevic opende de score vanaf de strafschopstip: 1-0. Dat was ook de ruststand. In de tweede helft scoorde Thomas Bruns 2-0 en 3-0 en kreeg de Payt Man of the Match tenslotte ook nog een publiekswissel.
02:08